България беше очернена след жестокото убийство на журналист. Това бяха чудовищни

...
България беше очернена след жестокото убийство на журналист. Това бяха чудовищни
Коментари Харесай

Елена Йончева: В България няма доверие в институциите

България беше очернена след жестокото ликвидиране на публицист. Това бяха чудовищни неща, само че за ръководството на Бойко Борисов в последните 10 години, а не за страната. Това сподели журналистката Елена Йончева от Българска социалистическа партия в ефира на БТВ.

По думите ѝ в България има доста положителни експерти и криминалисти, само че все пак няма доверие в институциите. „ Затова беше препоръчана помощ от Европа по следствието на закононарушението. Ние призовахме в това следствие да се случат задгранични специалисти. Едно интернационално следствие щеше да помогне, с цел да спрат всички спекулации “, акцентира Йончева, представена от вести.бг. 

„ Сега сме освен на последно място по независимост на медиите в Европа, а даже се нареждаме до страни като Конго “, означи тя. 

Елена Йончева цитира американски медии, които са припомнили отчета на Държавния департамент за предходната година за страната ни, в който се споделя, че чиновници във всички клонове на държавното управление са забъркани в корупционни практики безнаказано. Тя била обвързвана с огромните инфраструктурни планове “.

Относно борбите в редиците на Българска социалистическа партия, Йончева разясни, че не може в една партия да има тишина. „ Спорът в партията е доста потребен – за Българска социалистическа партия и за страната “. Тя даде образец с Лейбъристката партия в Англия.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР